Frequently Asked Questions

Moet ik creatief zijn om de opleiding te kunnen volgen?


In principe niet. We bekijken tijdens de opleiding net enkele tips & tricks om je huisstijl en vormgeving consistent door te trekken. Eénmaal dit voor jou duidelijk is, kan je verder aan de slag met de gemaakte templates. Ook voor het uitwerken van je logo kan je gebruik maken van voorontworpen logo's en Brand Boards.
Ik heb geen flauw idee van wat ik wil! Is dit een probleem?


Helemaal niet! Het is net een voordeel. Tijdens de opleiding zien we namelijk in detail wat er nodig is om een goed logo en een professionele huisstijl op te bouwen. Een sterke visie zou eerder belemmerend kunnen werken.
Ik heb een sterke visie van wat ik wil. Is dit dan nog steeds interessant voor mij?


Tijdens de opleiding leer je basisregels voor een sterk logo en een sterke visuele identiteit. Het is mogelijk dat je hier en daar dient bij te sturen, maar jouw visie en wensen vormen uiteraard de basis van jouw ontwerp en ben je hier helemaal vrij in! We bekijken samen hoe we jouw visie het best mogeijk vertalen naar een optimale visuele identiteit.
Ik kan helemaal niet tekenen! Hoe maak ik dan een logo?


De kracht van een sterk logo zit hem in de eenvoud. De basis van je logo is een woordmerk, aangevuld met een professionele database van mijn ontworpen iconen en tekeningen.
Ik heb reeds een logo. Is deze opleiding nog interessant voor mij?


De opleiding omvat veel meer dan het uitwerken van een logo. Werk je momenteel met enkel een primair logo? Dan toon ik jou graag de voordelen van submark (secundair logo) en favicon. Ook deze kunnen tijdens de opleiding verder uitgewerkt worden. Heb je reeds alle logo's maar wens je mee aan de slag te gaan om te leren hoe jij je huisstijl consistent kan doortrekken in alle grafische toepassingen om te werken aan een professionele visuele identiteit? Dan is het mogelijk om deze opleiding te volgen zonder het uitwerken van een logo. Je betaalt in dit geval € 349,00 excl. BTW. Neem contact op voor een factuur op maat via: info@shapemybrand.be
Hoe intensief is dit traject?


Je volgt dit traject op eigen ritme. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe intensief je dit traject volgt. Hou er rekening mee dat, indien je begeleiding wenst, je vragen kan stellen gedurende 6 weken in een online community. De opleiding omvat meer dan 10u aan video's die je kan doorlopen. Het uitwerken van een logo is daarnaast ook heel persoonlijk van je eigen creativiteit en verwachtingen.

300 Orrs Camp Rd

Hendersonville, NC 28792

camppinewoodnc@gmail.com

(828) 692-6239

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram Social Icon
© Camp Pinewood, All Rights Reserved.

Website Design & Development by Sarah Lyons Photography